VEČE SRPSKE SOLO PESME: U Paraćinu 4. maja humanitarni koncert Suzane Dašić

Зорана Рашић
Zorana Rašić

29. 04. 2023. u 16:51

SUZANA Dašić, sopran i nastavnica solo pevanja u paraćinskoj Muzičkoj školi „Milenko Živković“ održaće u četvrtak, 4. maja u tom gradu, svoj treći po redu solistički koncert.

ВЕЧЕ СРПСКЕ СОЛО ПЕСМЕ: У Параћину 4. маја хуманитарни концерт Сузане Дашић

Foto: Fejsbuk/OMŠ "Milenko Živković"

Njen nastup nosi naziv „Uzdah“ i na repertoaru će biti najlepše pesme naših poznatih kompozitora poput Davorina Jenka, Stanislava Biničkog, Josipa Hacea...

U delu koncerta nastupiće gosti, mladi muzičari, sadašnji i nekadašnji učenici muzičke škole, od kojih su se neki već dokazali poput Kristine Vasić i Petra Božičića, a nastupiće još Vasilija Šćepanović i Horić „Magija“.

Veče srpske solo pesme  će se održati u gradskom pozorištu od 20 sati i besplatno je, ali ima humanitarni karakter jer će se prikupljati sredstva za nastavak lečenja sugrađanina Vuka Vasića, 14-godišnjeg dečaka koji se još uvek nalazi na terapiji na jednoj klinici u Italiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)