IZBORI U TRSTENIKU: Milena Turk izabrana za predsednicu Opštinskog odbora SNS

Novosti

24. 04. 2023. u 08:30

MILENA Turk, aktuelna predsednica opštine Trstenik jednoglasno je izabrana za predsednicu Opštinskog odbora SNS na izbornoj skupštini ovog vikenda u Trsteniku.

ИЗБОРИ У ТРСТЕНИКУ: Милена Турк изабрана за председницу Општинског одбора СНС

Foto:OO SNS Trstenik

Za potpredsednike Opštinskog odbora izabrani su dr Žaklina Ristić, Dejan Rakovac, Gerasim Atanasković i Milan Stojić. Ovim izborima prethodili su izbori za predsednike mesnih odbora i skupštinske delegate.

Turk, koja je na ovom mestu nasledila Aleksandra Ćirića, zahvalila se delegatima na ukazanom poverenju i podršci i istakla da je svesna predstojećih odgovornosti i zadataka.

- Privilegija je biti deo velike porodice Srpske napredne stranke i na istoj liniji sa ljudima koji dele iste vrednosti - poručila je Milena Turk, nova predsednica OO SNS. - Priliku da razvijamo naš Trstenik omogućili su nam dobri izborni rezultati, predan i posvećen rad kao i lično zalaganje svakog pojedinca našeg tima. Sigurna sam da će ovaj tim nastaviti da niže pobede i da poručuje da politika SNS nema alternativu. Cilj nam je da Trstenik dostigne onaj stepen razvoja koji zalužuje u infrastrukturnom i privrednom smislu, kao i sa za mlade ljude stvorimo perspektivu i razlog da u Trsteniku ostanu i zasnivaju svoje porodice.

Milena Turk je bila narodna poslanica u dva mandata od 2014. do 2020.godine,kada je izabrana za predsednicu opštine. Svečanoj sednici Skupštine prisustvovali su i članovi Predsedništva SNS i više stranačkih funkcionera iz regiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna