STIGAO I MINI-BAGER: Nastavljena ulaganja u mehanizaciju JP'' Vodovod'' u Rumi

S. KOSTIĆ

13. 04. 2023. u 07:00

Javno preduzeće ''Vodovod'' u Rumi, dobilo je novi mini bager guseničar, nosivnosti 3,8 tona, koji će radnicima ovog komunalnog preduzeća olakšati rad na teško pristupačnim terenima.

СТИГАО И МИНИ-БАГЕР: Настављена улагања у механизацију ЈП Водовод у Руми

Foto SK

Lokalna samouprava krenula je u obnovu mehanizacije, kako bi se kvalitet usluga podigao na još viši nivo, te je nakon nedavne primopredaje kamiona ovom preduzeću usledila primopredaja još jednog vozila.

- Prošle godine smo započeli sa velikim ulaganjima u JP „Komunalac", ove godine na red je došao i „Vodovod" kako bi ga osnažili i ponovo oživeli, da bi moglo preduzeće što efikasnije i što bolje samostalno da obavlja svoju osnovnu delatnost.- rekla je Aleksandra Ćirić predsednica Opštine Ruma i naglasila da su svi svesni  koliko je dobar kvalitet vode važan ali i da mora da se ulaže u ovo javno preduzeće kako bi što efikasnije moglo da obavlja svoju delatnost.

NOVA NABAVKA

Predsednica Ćirić je nakon razgovora sa rukovodstvom i radnicima „Vodovoda" najavila nova ulaganja u ovo preduzeće, nabavku jednog većeg bagera, zatim kamiona i jedne prikolice.

Nabavka mini bagera planski je izvršena u cilju zanavljanja tehničkog kapaciteta preduzeća koje se pored vodosnabdevanja, bavi i odvođenjem otpadnih voda, istakla je Snežana Banjac direktorka JP „Vodovod".

- Mini bager će nam najviše služiti za radove na nepristupačnim terenima gde putni pojasevi nisu široki i gde su uski rovovi, ovako će nam omogućiti bolje manipulisanje u ograničenom prostoru. Imamo mašinu ovakvog tipa, „bobket" nabavljenu 2004. godine, ali je ona za totalni remont, tako da je ova došla u pravi čas.- rekla je Banjac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana