ODRŽANE IZBORNE SKUPŠTINE SNS KLADOVO I NEGOTIN: Nikolić predsednik u Kladovu, Veličković u Negotinu

S. M. J.

28. 02. 2023. u 15:30

OPŠTINSKI odbori Srpske napredne stranke u Kladovu i Negotinu dobili predsednike. Na čelu naprednjaka u ovim opštinama dosaadašnji poverenici i aktuelni predsednici opština.

ОДРЖАНЕ ИЗБОРНЕ СКУПШТИНЕ СНС КЛАДОВО И НЕГОТИН: Николић председник у Кладову, Величковић у Неготину

Foto: SNS

Saša Nikolić, dosadašnji poverenik i aktuelni predsednik opštine Kladovo, jednoglasno je izabran za predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u ovom mestu. Funkcija sekretara poverena je Bojanu Božanoviću, zameniku predsednika opštine.

- Zahvaljujući sinergiji koja je stvorena između opštinskog i republičkog nivoa, završeni su projekti od vitalnog značaja za razvoj opštine. Naša obaveza je da i dalje vredno radimo i stvaramo bolje uslove za život u našoj opštini. Pred nama su novi izazovi sa kojima ćemo se susretati u godinama pred nama. Bilo bi dobro da vreme koje dolazi bude vreme naše sabornosti, većeg razumevanja i poštovanja, a ne vreme podela - rekao je tom prilikom Saša Nikolić.

Pre izborne skupštine, kojoj je prisustvovao Luka Petrović, potpredsednik Izvršnog odbora SNS i oko 400 članova stranke kladovske opštine održani su izbori na kojima su izabrani predsednici odbora i delegati za ovu izbornu skupštinu.

Foto: SNS

Vladimir Veličković izabran za predsednika OO SNS Negotin

Vladimir Veličković, dosadašnji poverenik i predsednik opštine Negotin izabran je jednoglasno, glasovima 119 delegata, za predsednika Opštinskog odbora SNS u Negotinu.

- Nastavljamo da radimo u interesu svih građana. Samo zajedničkim snagama nastavljamo i borbu za unapređenje opštine Negotin - rekao je Vladimir Veličković.

Izbornoj skupštini negotinskih naprednjaka prethodilo je formiranje mesnih odbora u Negotin i svim 38 negotinskih sela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)