PREDAVANJA ZA OSNOVCE I SREDNJOŠKOLCE: Obeležavanje Međunarodnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja u Vranju

J. S.

16. 02. 2023. u 15:28

POVODOM obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja, Radna grupe za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja Grada Vranja pripremila je program koji će biti održan od ponedeljka 20. februara do petka 24. februara.

ПРЕДАВАЊА ЗА ОСНОВЦЕ И СРЕДЊОШКОЛЦЕ: Обележавање Међународног дана борбе против вршњачког насиља у Врању

Foto:J.S.

Nakon sastanka u Gradskoj upravi čulo se da će, u cilju prevencije vršnjačkog nasilja, u navedenom periodu, u osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Vranja biti organizovana brojna predavanja na ovu temu.

U okviru planiranog programa, mladima će se u petak, 24. februara, obratiti gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i zamenica gradonačelnika Zorica Jović.

Takođe, biće predstavljeni i ciljevi Radne grupe za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja i organizovana predstava "Daj sebi priliku da me upoznaš“ Udruženja građana "Neksus" .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)