UDRUŽENI OBORILI REKORD HUMANOSTI: Gradski savet roditelja Jagodine pomogao u prikupljanju pameta pomoći (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

06. 01. 2023. u 23:45

PODRUŽNICI Crvenog krsta Predškolske ustanove „Pionir“ u Jagodini, koja decenijama unazad organizuje humanitarnu akciju „Drug drugu“, ove godine priključio se Gradski savet roditelja.

УДРУЖЕНИ ОБОРИЛИ РЕКОРД ХУМАНОСТИ: Градски савет родитеља Јагодине помогао у прикупљању памета помоћи (ФОТО)

Foto:podružnica CK PU "Pionir"

Roditelji, deca, vaspitači, učenici, nastavnici i direktori srednjih i osnovnih škola prikupili su veliku količinu slatkiša, odeće, igračaka i sredstava za higijenu. Paketi su danas podeljeni onima kojima su najpotrebniji.

-Oboren je rekord u količini prikupljene humanitarne pomoći. Deo prikupljenih stvari, namenjen je deci korisnika narodne kuhinje i podeljen je u vidu božićnih paketića. Drugi deo namenjen je korisnicama koje žive u domu pri manastiru Sveta Petka u Paraćinu – kaže Slaviša Marković, sekretar Podružnice Crvenog krsta Predškolske ustanove „Pionir“.

Foto:podružnica CK PU "Pionir"

Foto:podružnica CK PU "Pionir"

Foto:podružnica CK PU "Pionir"

Foto:podružnica CK PU "Pionir"

Stefan Malenović, sekretar CK Jagodina, dodaje da pomoć mnogo znači njihovim korisnicima.

-Prvi put u istoriji Crvenog krsta prikupljeno je ovoliko pomoći za decu korisnika narodne kuhinje, od strane neke podružnice. Nadam se da će saradnja sa Gradskim savetom roditelja biti nastavljena – ocenjuje Malenović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije