TERMALNIM KAMERAMA LOVE PANTERA: Predator, koji je poslednji put viđen u Banji Junaković, još izmiče lovcima

Novosti online

12. 11. 2022. u 18:56

CRNI panter, koji je danas snimljen u Banji Junaković jeste onaj za kojim se traga i kog sam i ja video, rekao je lovac Petar Sladić, a nakon što je životinja snimljena u ovoj banji odlučeno je da se iz Subotice, angažuju stručnji ljudi sa termalnim kamera, pomoću kojih bi trebalo da se panter namami i uhvati.

ТЕРМАЛНИМ КАМЕРАМА ЛОВЕ ПАНТЕРА: Предатор, који је последњи пут виђен у Бањи Јунаковић, још измиче ловцима

Foto: Printskrin Youtube/Stephanie Fornoff

- Panter je ušao u dvorište Banje - kaže Petar.

Kako saznajemo, sada se predator lovi posebnom opremamo, koju poseduju stručnjaci iz Zoološkog vrta na Paliću.

Opština Apatin izdala je danas saopštenje u kojem je navela da je crni panter, koji je nedavno viđen u atarima sela Sonte, danas uočen u neposrednoj blizini Banje Junaković.

- Mole se građani da ne idu do daljnjeg u tom pravcu, kao i u pravcu prigrevačke šume, jer se radi o veoma opasnoj i nepredvidivoj divljoj životinji. U hvatanju i lociranju crnog pantera, trenutno su uključene sve nadležne službe, kao i stručna služba iz Zoološkog vrta Palić - navodi se na sajtu Opštine Apatin.

Na društvenim mrežama kruži snimak životinje koja ulazi u šumu.

Krupnija životinja u daljini šeta po poljani. Korisnik koji je snimak postavio na društvenu mrežu napisao je da je prizor zabeležen u blizini Banje Junaković.

Na videu se čuje glas muške i ženske osobe koji objašnjavaju da je u pitanju panter, a dok ga muškarac doziva sa "mac, mac", žena na pomenutom snimku navodi da bi ovaj događaj trebalo prijaviti nadležnima.

(Telegraf)

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

UŠTIPCI BEZ KVASCA: Sa sirom i susamom, mekani kao jastuk - savršeni za doručak (VIDEO)