GRAD NOVI SAD PODRŽAO PREPORUKU VLADE SRBIJE: Gasi se dekorativna rasveta na Gradskoj kući, Domu zdravlja i novosadskim mostovima

Novosti online

30. 08. 2022. u 21:38

GRAD Novi Sad podržao je preporuku Vlade Srbije u cilju štednje električne energije, pa je isključena dekorativna rasveta na Gradskoj kući, zgradi Doma zdravlja u naselju Liman, na Petrovaradinskoj tvrđavi, kao i novosadskim mostovima.

ГРАД НОВИ САД ПОДРЖАО ПРЕПОРУКУ ВЛАДЕ СРБИЈЕ: Гаси се декоративна расвета на Градској кући, Дому здравља и новосадским мостовима

Gradska kuća/ Foto: Z. Grumić

Gradska uprava Novog Sada se tako pridružila apelima da institucije i organizacije, kao primer racionalnog i odgovornog ponašanja, zajednički daju doprinos u rešavanju izazova energetske krize sa kojima se suočava veliki broj zemalja.

Podsetimo, Vlada Srbija je donela odluku da od nedelje isključuje dekorativnu rasvetu na zgradi u Nemanjinoj 11, zgradi Ministarstva finansija i Ministarstva privrede, zgradi Predsedništva RS, kao i na drugim drugim objektima gde nije neophodna.

BONUS VIDEO:

OBELEŽAVANjE GODIŠNjICE ZLOČINAČKE AKCIJE "OLUJA": Više hiljada ljudi se okupilo u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!