BITKA PROTIV KOMARACA U PARAĆINU: U subotu prvi avio-tretman

Z. RAŠIĆ

24. 08. 2022. u 13:48

UKOLIKO vremenske prilike budu povoljne, preduzeće „Eko dez“ iz Beograda sprovešće u Paraćinu akciju suzbijanja komaraca u subotu, 27. avgusta.

БИТКА ПРОТИВ КОМАРАЦА У ПАРАЋИНУ: У суботу први авио-третман

Foto: Privatna arhiva

U periodu od 12 do 17 sati komarci će biti uništavani sa zemlje i to dvema vrstama preparata, za suzbijanje larvi komaraca i odraslih jedinki.

Prvi put ove sezone biće sproveden i avio-tretman, a zaprašivanje iz vazduha odgovarajućim preparatom obaviće se od 18.30 sati.

Avion će poleteti sa aerodroma u Smederevu. Kako je najavljeno, nadzor nad uništavanjem populacije komaraca sa zemlje sprovodiće se u saradnji sa inspekcijskom službom lokalne samouprave u Paraćinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

KURTIJEVA POLICIJA BACA ŠOK BOMBE: Drama na severu Kosova i Metohije