SPREMAJU SE ZA „ROŠTILJIJADU“: Promena režima saobraćaja u centru Leskovca

I. M.

19. 08. 2022. u 21:25

ZBOG održavanja „Roštiljijade“ organizatori iz Turističke organzacije Leskovca najavljuju da će doći do promena režima saobraćaja i zatvaranja pojednih ulica u centru grada.

СПРЕМАЈУ СЕ ЗА „РОШТИЉИЈАДУ“: Промена режима саобраћаја у центру Лесковца

Foto: I. M.

 Novi režim saobraćaja važiće od subote, 20. avgusta, u 16 časova sve do ponedeljka 29. avgusta u isto vreme. Za saobraćaj će biti zatvoren deo Bulevara oslobođenja, od raskrsnice kod Tehnološkog fakulteta do raskrsnice kod mosta na Veternici i deo Ulice Moše Pijade i to od raskrnice sa Ulicom Koste Stamenkovića do novog gradskog trga.

Za to vreme autobuska stajališta „Jugoplastika“ i „Robna kuća“ biće van funkcije, pa će autobusi koristiti stajališta pod nazivom „Dom partizana“, „Pošta“ i „Tri šešira“.

Autobusi koji sa glavne autobuske stanice idu ka Lebanu, Bojniku i Vučju kretaće se Ulicom 28. marta, Bulevarom Nikole Pašića i Ulicom Južnomoravskih brigada, dok će za pravac prema Pečenjevcu koristiti Ulicu kralja Petra, Mlinsku, Pana Đukića, Jovana Kašikovića, Svetoilijsku i Ulicu Južnomoravskih brigada, uključujući i stajalište „Suva reka“.

Ostala vozila kretaće se alternativnim pravcima, a prema postavljenoj signalizaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024