NOVOSADSKI VATROGASCI GASILI VIŠE POŽARA: Gradonačelnik Vučević im se zahvalio na predanosti i posvećenosti (FOTO)

Novosti online

10. 08. 2022. u 19:36

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pohvalio je vatrogasce koji su na teritoriji Grada danas gasili više požara, ali i apelovao na sugrađane.

НОВОСАДСКИ ВАТРОГАСЦИ ГАСИЛИ ВИШЕ ПОЖАРА: Градоначелник Вучевић им се захвалио на преданости и посвећености (ФОТО)

Foto: Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

- Samo u ovom danu su naši vatrogasci ugasili više požara na teritoriji Novog Sada i zaista sam ponosan koliko su predani i u svakom trenutku spremni da brane svoj grad i sugrađane. Ipak, molim sve da paze kad se nalaze u prirodi, vatra se brzo rasplamsa, a to je velika opasnost po sve nas. Hajde da pazimo, da čuvamo sebe i samim tim one koji čuvaju nas – hrabre vatrogasce- stoji na zvaničnom Instagram profilu gradonačelnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)