NIGDE KAO U LOZNICI: Uz sjajne svirke i defile više od 600 motora održano "Motočašće 2022"

V.Mitrić

25. 07. 2022. u 16:26

MOTO skup "Motočašće 2022" u organizaciji moto kluba „Black dragons“ iz Loznice zabeležio je rekordan broj posetilaca iz zemlje i inostranstva.

НИГДЕ КАО У ЛОЗНИЦИ: Уз сјајне свирке и дефиле више од 600 мотора одржано Моточашће 2022

Foto: V. M.

Miroslav Popović, „alfa i omega“ tog kluba, kaže da im je „najbitnije da su se svi proveli lepo, kao i činjenica da drugu godinu zaredom manifestacija prolazi bez jednog jedinog incidenta, kako na skupu tako i na putu (evidencija PS Loznica).

Posetioci su mogli da uživaju u svirkama lokalnog Solo benda, zatim Yu grupe, kao i Crna strela, Ledene oči i šlag na tortu Divlje jagode. Publika je padala u trans i ludo se zabavljala. Pored nesnosnih vrućina, veliki broj motociklista odazvao se pozivu. Loznica je tri dana bila puna bajkera i u znaku moto skupa.

- Ovo nam je samo pokazatelj da organizujemo najbolje svirke u gradu, kao i zadatak da sledeće godine budemo još bolji - kaže Popović.

Foto: V. M.

Na skupu su podeljeni pehari učesnicima, a jedna maketa motora uz posvetu otišla je u ruke vlasniku lozničke firme Đaković gradnja i to za izuzetan doprinos i nesebičnu  pomoć organizaciji moto skupa. 

Ulicama grada protutnjao je defile motorista koji je brojao više od600 motora, šta je rekord s obzirom da je na asfaltu bilo više od 50 stepeni.

Foto: V. M.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a