VRANJE ĆE GRADITI SOLARNU ELEKTRANU: Odbornici podržali projekat javno-privatnog partnerstva

Дејан Ристић
Dejan Ristić

10. 06. 2022. u 15:53

Na današnjoj sednici Skupštine grada Vranja, kojom je predsedavao dr Dejan Tričković, usvojena je Odluka o pokretanju postupka za realizaciju projekta javno-privatnog partnerstva za izgradnju solarne elektrane i upotrebu obnovljivih izvora energije.

ВРАЊЕ ЋЕ ГРАДИТИ СОЛАРНУ ЕЛЕКТРАНУ: Одборници подржали пројекат јавно-приватног партнерства

D. Ristić

Odbornici su usvojili i Informacije o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društava kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje zakon o javnim  preduzećima, a čiji je osnivač Grad Vranje, za periode od 01.01.2021. do 30.09.2021. i od 01.01.2021. do 31.12.2021. godine. 

Na sednici gradskog parlamenta usvojeni su i Izveštaji o radu sa finansijskim izveštajima poslovanja za 2021. godinu javnih preduzeća: ,,Vodovod”, ,,Komrad”, ,,Novi dom”, ,,Urbanizam i izgradnja grada Vranja”, ,,Parking servis” ,,Uprava Banje” i Privrednog društva ,,Slobodna zona” Vranje. Odbornici su usvojili i Rešenja o imenovanju članova školskih odbora u osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Vranja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna