DO KRAJA GODINE I ASFALT: Rekonstrukcija puta do pirotskog sela Dobri Do

V.Ć.

03. 05. 2022. u 12:57

NA putu Pirot-Dobri Do počeli su radovi na iskopu, kako bi ova saobraćajnica od nišorske česme Gugovo do sela bila rekontruisana.

ДО КРАЈА ГОДИНЕ И АСФАЛТ: Реконструкција пута до пиротског села Добри До

Foto: V. Ć.

Trenutno se radi na najtežjoj deonici i u toku iskop. Kako su nam kazalo u JP za planiranje i izgradnju, nakon iskopa krenuće se sa asfaltiranjem.

Vrednost svih radova koji će biti okončani do kraja godine je oko 14 miliona dinara. Dužina deonice od česme Gugovo do sela Dobri Do je oko 4 kilometra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)