DOBRA VEST IZ PARAĆINA: Juče nije bilo kovid-pozitivnih na antigenskom testiranju

Зорана Рашић
Zorana Rašić

16. 04. 2022. u 17:41

KOVID-ambulanta Doma zdravlja u Paraćinu u petak, 15. aprila, nije evidentirala nijednu osobu pozitivnu na virus korona na antigenskom testiranju.

ДОБРА ВЕСТ ИЗ ПАРАЋИНА: Јуче није било ковид-позитивних на антигенском тестирању

Foto: Z. Rašić

Broj pregleda bio je takođe ispod proseka, petnaest, od kojih dvanaest prvih.

Za brzo antigensko testiranje uzeta su 24 uzorka, od kojih devet dečjih,  a virus korona nije otkriven ni u jednom brisu.

Od pet pacijenata uzeti su brisevi za PCR testiranje, ali rezultati još nisu stigli.

Ipak, u petak je kovid-ambulanti dostavljen jedan pozitivan PCR od prethodnog dana, tako da je juče ipak potvrđena jedna infekcija kovidom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)