MLADI O OMLADINSKOJ POLITICI U VRANJU: Na stolu dosadašnja iskustva i preporuke

Дејан Ристић
Dejan Ristić

15. 04. 2022. u 14:54

Udruženje „Aktivisti iz komšiluka“ će u ponedeljak, 18. aprila, sa početkom u 13 časova, u kongresnoj sali hotela "Rojal Putnik", održati okrugli sto na temu „Omladinska politika u Vranju“.

МЛАДИ О ОМЛАДИНСКОЈ ПОЛИТИЦИ У ВРАЊУ: На столу досадашња искуства и препоруке

D. Ristić

Skup ima za cilj da se utvrde pravci razvoja omladinske politike u Vranju u narednim godinama, a o ovoj temi pored predstavnika udruženja mladih, kao i mladih koji su aktivni u lokalnoj zajednici govoriće i predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje i Biznis inkubator centra.

Udruženje „Aktivisti iz komšiluka“ će na okruglom stolu predstaviti i rezultate istraživanja o stanju omladinske politike u Vranju sa preporukom za unapređenje u oblasti podsticaja preduzetništva kod mladih, programa neformalnog obrazovanja i omladinskog rada i institucionalni okvir i mehanizmi.

„Aktivisti iz komšiluka“ je organizacija koja se drugu godinu bavi pitanjima omladinskog aktivizma, a sve u cilju aktiviranja mlađe populacije da se sopstvenim snagama bore za bolje uslove u okviru lokalne zajednice, sa akcentom na mlade u ruralnim sredinama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a