NA CRNO RADILO 20 RADNIKA: Inspekcija rada u Pirotskom okrugu

V.Ć.

05. 04. 2022. u 11:57

U PRVOM kvartalu ove godine, inspekcija rada Pirotskog okruga, koja kontroliše Pirot, Dimitrovgrad, Belu Palanku i Babušnicu, obavila je 330 kontrola iz oblasti radnih odnosa i bezbednosti i zdravlja radnika.

НА ЦРНО РАДИЛО 20 РАДНИКА: Инспекција рада у Пиротском округу

Foto: V. Ć.

U svim kontrolama otkriveno je 20 radnika na crno, odnosno nisu bili prijavljeni na obavezne poreze i doprinose, bez ugovora o radu. U istom periodu dogodile su se i dve teže povrede ekstremiteta radnika. Nakon što su se suočili sa zakonskim posledicama, gotovo svi poslodavci su ozvaničili rad zaposlenih, odnosno prijavili su ih i zaključili ugovore o radu - kaže Aleksandar Popović, šef nadzora pomenute inspekcije.

BONUS VIDEO: MESTO GDE SU ROĐENI SRPSKA CRKVA I NOVI ZAVET: Reporter "Novosti" u drevnoj Nikeji

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

KAKO SE PRAVILNO KUVAJU I PRŽE JAJA: Saveti kuvara - 11 grešaka koje svi pravimo