NA LETO PROJEKAT, OBJEKTI DO KRAJA GODINE: Održan sastanak za izgradnju nove bolnice u Čačku

V. I.

21. 03. 2022. u 13:13

U ZGRADI Gradske uprave održan je radni sastanak za rekonstrukciju starih i izgradnju novih objekata Opšte Bolnice u Čačku, kao i za izgradnju Rehabilitacionog centra u Ovčar Banji.

НА ЛЕТО ПРОЈЕКАТ, ОБЈЕКТИ ДО КРАЈА ГОДИНЕ: Одржан састанак за изградњу нове болнице у Чачку

Foto: GU Čačak

Sastanak je održan u prisustvu projektanata, direktora i zamenika direktora Opšte Bolnice, predstavnika republičkih i gradskih preduzeća i predstavnika Gradske uprave Grada Čačka.

– Grad je do sada isplatio 12 miliona dinara za ozakonjenje svih objekata, 85 miliona dinara za kompletno projektovanje svih novih i rekonstruisanih objekata Opšte Bolnice, kao i za projektovanje Rehabilitacionog centra u Ovčar Banji – saopšteno je iz Gradske uprave.

U okviru kompleksa čačanske bolnice ima ukupno 19 objekata, približne površine 35.000 kvadratnih metara. Od postojećih 19 objekata, 11 je predviđeno za rušenje, dok je za osam objekata predviđena rekonstrukcija i promena namene.

– Predviđena je izgradnja novih objekata i to: Infektivno odeljenje (2.000 kvadrata), Hirurška bolnica (2.400 metara kvadratnih), kotlarnica (500 kvadrata), trafostanica 1 i 2, stanica-tretman med gasova (2×250 kvadrata), kao i tri portirnice – kazao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Na sastanku je istaknuto da bi na leto trebalo da bude gotov glavni projekat, a gradnja novog hirurškog blloka bolnice, prema najavama, počeće krajem ove ili početkom sledeće godine.

BONUS VIDEO: OVDE U TIŠINI MOLITVE NASTAJU LEKOVITI MELEMI: Manastir Svetog Apostola Tome

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

LAŽ VEKA: Kako je govor jednog Amerikanca pre 20 godina promenio budućnost Bliskog istoka