ČAPAJEVA ULICA U MELENCIMA DOBILA ASFALT: Vrednost investicije je 7,5 miliona dinara (FOTO)

B.G.

18. 03. 2022. u 12:27

ČAPAJEVA ulica u selu Melenci, kod Zrenjanina, dobila je novu asfaltnu podlogu u dužini od 580 metara i širini tri metra, a vrednost investicije je 7,5 miliona dinara, dok je istovremeno, u mestu Perlez, asfaltirana Ulica Đure Jakšića, a u Zrenjaninu, u toku je rekonstrukcija kolovoza u ulicama Nikole Pašića i Stevice Jovanovića.

ЧАПАЈЕВА УЛИЦА У МЕЛЕНЦИМА ДОБИЛА АСФАЛТ: Вредност инвестиције је 7,5 милиона динара (ФОТО)

Foto: Grad Zrenjanin

Zajedno sa predstavnicima Saveta MZ Melenci, gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura,  uverio se u zadovoljstvo meštana pomenute ulice, koja do sada nije imala asfalt. 

- Slično kao i u mestima Čenta, Perlez, evo sada i u Melencima, radovi se obavljeni u ulicama koje do sada nisu imale asfalt, a realna je mogućnost da u toku godine iz Čapajeve ulice asfaltiramo i krak prema pružnom prelazu, odnosno putu za Novi Bečej, u dužini od oko 350 metara - naglasio je Salapura, uz napomenu da je i na fudbalskom stadionu Rusande završena ograda u sklopu kompletne obnove ovog objekta, a jedna od većih investicija, uslediće u zgradi osnovne škole.

Dr Boško Vrebalov, kroz projekat energetske sanacije, tj. povećanja energetske efikasnosti, zamenom kotla za centralno grejanje u vrednosti 12 miliona dinara. 


BONUS VIDEO:

DRŽAVA SPREMA ŠEST NOVIH MERA ZA STUDENTE: Akademce očekuju brojne pogodnosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna