TRINAEST MILIONA ZA PREVOZ ĐAKA: Deca će imati regresiranu mesečnu kartu

B. G.

18. 03. 2022. u 08:20

OPŠTINA Sečanj i ove godine izdvojila je iz budžeta 13 miliona dinara za prevoz učenika i sva deca iz okolnih sela imaju regresiranu mesečnu kartu za srednju školu u Sečnju u iznosu od 100%, a za putovanje u srednje škole u Zrenjanin plaća se deo iznosa za mesečnu kartu kao i boravak u internatu Angelina Kojić Gina u Zrenjaninu, dok učenici iz socijalno ugroženih porodica imaju podršku lokalne samouprave u potpunosti.

ТРИНАЕСТ МИЛИОНА ЗА ПРЕВОЗ ЂАКА: Деца ће имати регресирану месечну карту

foto: opština Sečanj

Istovremeno, tokom protekle 2021. godine u opštini Sečanj uloženo je preko 107 miliona dinara u okviru projekta Rehabilitacija lokanih puteva u opštini Sečanj i to sela Boka, Jarkovac i Neuzina, od kojih je više od 100 miliona obezbedila pokrajinska vlada, a do sada je urađeno oko 5km puteva i obezbeđena su sredstva za još dva kilometra u mestu Jarkovac u Svetosavskoj uluci, u iznosu od 89 miliona dinara, a u toku je i projektovanje ulica u Boki, Neuzini, Dubici i Krajišniku i Sečnju.

Osim pomenutih radova, obezbeđeno je 3,6 miliona dinara za krpljenje udarnih rupa u svih 10 naseljenih mesta opštine Sečanj.

BONUS VIDEO:

KOMEMORACIJA SNEŽANE PANTIĆ: Srbija se oprostila od karate legende

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)