OKRUŽNO TAKMIČENJE U GIMNASTICI: Najbolje paraćinske škole osim kod srednjoškolaca –muškarci

Зорана Рашић
Zorana Rašić

27. 02. 2022. u 19:43

OTVORENO okružno takmičenje Pomoravskog okruga u sportskoj gimnastici u sistemu školskog sporta održano je u Paraćinu u Osnovnoj školi „Đura Jakšić“.

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У ГИМНАСТИЦИ: Најбоље параћинске школе осим код средњошколаца –мушкарци

Foto: Savez za školski sport

Đaci su se nadmetali u muškoj i ženskoj konkurenciji prema starosnim grupama, a sudeći prema rezultatima, najuspešniji su bili Paraćinci u svim kategorijama osim kad je pitanju takmičenje srednjoškolaca – muškarci. Tu je prvo mesto osvojio Lazar Manojlović iz Tehničke škole Despotovac.

U muškoj konkurenciji - osnovci od prvog do četvrtog razreda, pobednik je Veljko Đorđević iz OŠ „Stevan Jakovljević“ iz Paraćina; u konkurenciji petog i šestog razreda prvo mesto je osvojio Predrag Radaković iz iste škole, dok je u konkurenciji sedmog i osmog rareda najbolji bio Boris Aleksić  iz OŠ „Đura Jakšić“.

Foto: GKP "Paraćin"

U ženskoj konkurenciji do četvrtog razreda, kao i sedmom-osmom razredu, ekipno je bila najbolja OŠ „Momčilo Popović Ozren“, a pojedinačno – Ana Maksimović iz OŠ „Đura Jakšić“, Neda Ranić (OŠ „Stevan Jakovljević“) i Lana Todosijević (OŠ „Branko Radičević“, Popovac).

Paraćinske gimnazijalke i ekipno i u pojedinačnoj konkurenciji osvojile su ubedljivo prva mesta. Briljirale su Milica Jevtić, Marija Veljković i Ivana Đorđević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!