LOKALNI IZBORI U MAJDANPEKU: Proglašena lista "Može i drugačije"

S. M. J.

25. 02. 2022. u 13:25

IZBORNA komisija opštine Majdanpek proglasila je i izbornu listu „Može i drugačije“ koja će pod rednim brojem 3 učestvovati na lokalnim izborima 3. aprila.

ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ У МАЈДАНПЕКУ: Проглашена листа Може и другачије

Foto: 1 od 5 miliona

Listu „Može i drugačije“  podnela je koalicija koju čine Pokret “1 od 5 miliona”, Vlaška stranka, Vlaška stranka “Most”, ali i opozicioni aktivisti i nestranačke ličnosti. Prvi na listi je Martin Bežinarević, kopredsednik Pokreta “1 od 5 miliona”, a tu su i Snežana Todorović, doktorka i dosadašnja odbornica u lokalnoj skupštini, Nebojša Petković, profesor biologije, kao i predstavnici nacionalnih manjina, poljoprivrednici, rudari…

Izborna komisija u Majdapeku proglasila je ranije i liste: „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ na kojoj je prva Ivana Srbulović, master učitelj i kandidat na parlamentarnoj listi naprednjaka za poslanika, kao i listu socijalista „Ivica Dačić – premijer Srbije“ na kojoj je prvi Slaviša Božinović, predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Majdanpeku. Obe liste imaju po 31 kandidata za odbornike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina