OPŠTINA ĆUPRIJA OBAVEŠTAVA GRAĐANE: Javna prezentacija urbanističkog projekta za solarnu elektranu od 7. februara

Z. GLIGORIJEVIĆ

31. 01. 2022. u 14:06

OPŠTINA Ćuprija obaveštava građane da će 7. februara otpočeti javna prezentacija urbanističkog projekta za izgradnju solarne elektrane sa predlogom preparcelacije na k.p.br. 4503/9, 4503/10, 4503/11, 4503/12 i delovima k.p.br. 4937/1, 4938/4 i 4503/2 sve u K.O. Ćuprija-grad. Javna prezentacija trajaće do 14. februara.

ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОБАВЕШТАВА ГРАЂАНЕ: Јавна презентација урбанистичког пројекта за соларну електрану од 7. фебруара

Z. Gligorijević

Urbanistički projekat uradio je Arhitektonski biro „ART PROING“ Paraćin. Uvid u urbanistički projekat sva zainteresovana lica mogu da obave u prostoriji sale Opštinske uprave opštine Ćuprija, gde je izložen sa pratećom tehničkom dokumentacijom. Za sve dodatne informacije u vezi sa izloženim urbanističkim pojektom, a u toku trajanja javne prezentacije, zainteresovana lica mogu da se obrate Odeljenju za urbanizam, imovinsko-pravne poslove i zaštitu životne sredine. Svoje primedbe i sugestije mogu da dostave u pisanom obliku Odeljenju za urbanizam, imovinsko-pravne poslove i zaštitu životne sredine, a preko šaltera Uslužnog centra.

Javna prezentacija urbanističkog projekta biće dostupna i na zvaničnoj internet stranici opštine Ćuprija.

Po isteku roka za javnu prezentaciju, ovo Odeljenje će u roku od tri dana dostaviti urbanistički projekat sa svim primedbama i sugestijama Komisiji za planove. Komisija za planove dužna je da, u roku od osam dana od dana prijema, razmotri sve primedbe i sugestije sa javne prezentacije, izvrši stručnu kontrolu i utvrdi da li je urbanistički projekat u suprotnosti sa planom šireg područja, o čemu sačinjava pismeni izveštaj sa predlogom o prihvatanju ili odbijanju urbanističkog projekta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna