IZGRADNJA 13 DEČJIH IGRALIŠTA: Plan i program sportskog centra "Mladost” u Čačku

V.I.

11. 01. 2022. u 15:35

PLANOM i programom Sportskog centra “Mladost”, tokom ove godine na teritoriji grada biće izgrađeno još 13 dečjih igrališta. Sredstvima i resursima ove ustanove, inače, u psolednjih pet godina uređeno je dvadesetak ovakvih igrališta na različitim lokacijama u Čačku.

ИЗГРАДЊА 13 ДЕЧЈИХ ИГРАЛИШТА: План и програм спортског центра Младост” у Чачку

Privatna arhiva

Pored toga, gradiće se i dve teretane na otvoprenom. Jedna će biti u velikom gradskom parku, a druga u parku kod Autobuske stanice.

Predviđeno je i kompletno uređenje toaleta kod ulaza na atletski stadion, za šta je opredeljeno 900.000 dinara. Milion dinara planirano je za uređenje i adaptaciju boksesrke sale u okviru Sportske hale “Mladost“ u Atenici. Ta sala bi, kako najavljuju iz Sportskog centra, trebalo da ponese ime po Branislavu Damjanovskom, bivšem radniku SC “Mladost“ i bokserskom treneru koji je preminuo prošle godine.

– Reč je o prostoru od 100 kvadratnih metara, koji će biti prilagođen razvoju bokserskog sporta, koji je svojevremeno bio veoma popularan u gradu na Maoravi – navode u SC “Mladost”.

Budžet ove ustanove ovu godinu iznosi 140 miliona dinara, od čega će iz lokalne kase biti izdvojeno 115 miliona, a sopstveni prihodi ustanove projektovani su na 25 miliona dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)