OTKAZAN DOČEK U SURDULICI: Epidemiološka situacija ne dozvoljava okupljanja

J. STOJKOVIĆ

11. 01. 2022. u 12:58

Tradicionalni doček Pravoslavne Nove godine na trgu u Surdulici, otkazan je zbog aktuelne epidemiološke situacije, rekla je za "Novosti" predsednica opštine dr Aleksandra Popović.

ОТКАЗАН ДОЧЕК У СУРДУЛИЦИ: Епидемиолошка ситуација не дозвољава окупљања

Foto: J. S.

Prema njenim rečima iako su vođeni pregovori o nastupu sa vrlo poznatim imenima sa estrade, značajan porast broja  zaraženih korona virusom poslednjih dana doveo je do toga da se odustane od  organizacije javnog okupljanja.

Podsećamo da opština Surdulica svake godine organizuje spektakularne dočeke koji okupe više hiljada ljudi sa juga Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

MIHIN BRAT OTKRIO: Zašto Arijana nije došla u Beograd - ko će od Sinišine porodice biti na tribinama