ZAMENA AZBESTNIH CEVI U BANATSKOM KARAĐORĐEVU: Jedna od niza kapitalnih investicija u Žitištu

B.Grujić

29. 11. 2021. u 09:42

NAJVEĆA kapitalna investicija, tj. projekat čija je realizacija planirana za 2022. godinu u opštini Žitište, naravno uz sufinasiranje iz republičkih i pokrajinskih resora, je zamena azbestnih cevi u selu Banatsko Karađorđevo, u vrednosti 128 miliona dinara.

ЗАМЕНА АЗБЕСТНИХ ЦЕВИ У БАНАТСКОМ КАРАЂОРЂЕВУ: Једна од низа капиталних инвестиција у Житишту

Foto: A.Amižić

Među kapitalnim investicijama su izgradnja vodovodne mreže, odnosno bunara u Hetinu, u vrednosti 24 miliona, sanacija Doma kulture u Ravnom Topolovcu u iznosu 21,2 miliona, izgradnja bunara u selima Čestereg u vrednosti 18 miliona i Banatski Dvor 14,5 miliona dinara.

Foto: A.Amižić

Projekti koji su takođe u planu u narednoj godini tiču se izgradnje Doma kulture u Banatskom Višnjićevu, za koji je predviđeno 6 miliona, rekonstrukcije centralnog grejanja u Domu kulture u Srpskom Itebeju, u izosu 3,2 miliona dinara, izgradnje kapela na lokalnim grobljima u Žitištu i Banatskom Dvoru u vrednosti 9 miliona dinara, kao i rehabilitacije kolovoza u Hetinu, u iznosu 7 miliona i 12 miliona dinara za rekonstrukciju pešačkih staza i održavanje lokalnih puteva u naseljenim mestima ove opštine.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)