LEPA VEST ZA NOVOPEČENE RODITELJE: Vršački komunalci nastavljaju akciju besplatnih parking karata

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

08. 11. 2021. u 14:29

SLUŽBA „Parking servis“ iz Vršca, koja funkcioniše u sklopu JKP „Drugi oktobar“, nastavlja akciju „Bebi parking karta“, kako bi olakšala svakodnevicu novopečenim roditeljima iz tog grada i okolnih sela.

ЛЕПА ВЕСТ ЗА НОВОПЕЧЕНЕ РОДИТЕЉЕ: Вршачки комуналци настављају акцију бесплатних паркинг карата

JKP Drugi oktobar

Za svako novorođenče poklanjaju po 50 namenski štampanih karata za besplatno parkiranje, koje se mogu iskoristiti godinu dana od dana preuzimanja.

- Cilj akcije je da roditeljima olakšamo parkiranje prilikom posete pedijatru i u obavljanju drugih obaveza po gradu u toku prvih godinu dana roditeljstva. Takođe, na ovaj način želimo da skrenemo pažnju i na važnost korišćenja dečjih auto-sedišta i pojaseva tokom vožnje, jer, nažalost, statistika pokazuje da se oni ne koriste u dovoljnoj meri – kaže Vladan Vinčić, rukovodilac sektora Komunalnih usluga u JKP „Drugi oktobar“.

Zahtev za izdavanje ove povlastice roditelji i dalje popunjavaju u porodilištu, a karte preuzimaju u kancelariji broj 13 u upravnoj zgradi komunalnog preduzeća.

Karte važe za sva parkirališta u gradu i odnose se na jedan sat parkiranja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UNIVERZITETSKI KLINIČKI CENTAR KRAGUJEVAC:Ukinuta zabrana poseta pacijentima