U SKLOPU FABRIKE "LEONI" U KRALJEVU OTVORENA AMBULANTA: Briga za radnike i stanovništvo

G. ĆIROVIĆ

22. 10. 2021. u 13:59

KAO najveći poslodavac i društveno odgovorna kompanija, koja u Kraljevu zapošljava 3.900 radnika, nemačka fabrika „Leoni“ je u sklopu svog kompleksa u gradu na Ibru, u saradnji sa ovdašnjim Domom zdravlja i lokalnom samoupravom, otvorila ambulantu po najvišim medicinskim standardima.

У СКЛОПУ ФАБРИКЕ ЛЕОНИ У КРАЉЕВУ ОТВОРЕНА АМБУЛАНТА: Брига за раднике и становништво

G.Šljivić

Usluge ova ambulante osim zaposlenih u „Leoniju“ moći će da koriste i građani iz obližnjih naselja za potrebe primarne zdravstvene zaštite i pružanja neodložne zdravstvene pomoći.

- Kao što smo to obećali predsedniku Vučiću prilikom zvaničnog otvaranja fabrike, nastavljamo razvoj ovog značajnog projekta ulaganjem u samu kompaniju, ali i lokalnu zajednicu. Pravi primer je ova ambulanta u kojoj će, uz preglede i pružanje pomoći, moći i da se obavi vakcinacija, ali i test na kovid-19 – rekao je Pjerluiđi Gijone, direktor „Leoni Srbija“.

U moderno opremljenoj ambulanti od 8 do 16 sati radnim danima radiće lekarski tim sastavljen od specijaliste opšte medicine i medicinske sestre.

- Kompanija „Leoni“ je ambulantu opremila najsavremenijom opremom i aparatima. Ovde će zaposlenima i lokalnom stanovništvu biti omogućena i vakcinacija protiv kovida-19 „Sinofarm“ vakcinom, kao i protiv sezonskog gripa – istakla je dr Mirjana Krčevinac, direktorka Doma Zdravlja u Kraljevu. - Osim toga, građani koji to budu želeli moći će ovde da premeste svoje zdravstvene kartone iz drugih ambulanti i da ovde bude njihov tim izabranog lekara.

Osim direktora i menadžmenta „Leonija“ i direktorke kraljevačkog Doma zdravlja, otvaranju ambulante prisustvovao je i dr Predrag Terzić, gradonačelnik Kraljeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!