GODIŠNJA NAGRADA OPŠTINE SEČANJ SPASI MLADENOVSKOM: Veliko priznanje za vrsnog fotografa

B.Grujić

02. 10. 2021. u 12:35

VRSNI fotograf i hroničar svih važnih događaja u maloj Srednjobanatskoj opštini Sečanj, Spaso Mladenovski iz sela Jaša Tomić, nagrađen je specijalnom godišnjom nagradom ove opštine, koju mu je lično uručio predsesnik Predrag Rađenović.

ГОДИШЊА НАГРАДА ОПШТИНЕ СЕЧАЊ СПАСИ МЛАДЕНОВСКОМ: Велико признање за врсног фотографа

Foto: Opština Sečanj

Ova informacija naročito je važna, jer gotovo da nema dana a da na stanicama "Novosti" ne osvanje neka njegova fotografija iz Sečnja, Jaše Tomić, Krajišnika, Sutjeske i ostalih mesta u ovoj opštini.

- Novosti su brend koji izuzetno cenim i poštujem i smatram da je velika čast kada se neka od mojih fotografija nađe u štampanom izdanju ili na portalu - kaže Spaso, koji je 2005-te godine u vreme katastrofalne poplave u njegovom selu, bio heroj svog poziva i osim svakodnevnih izveštaja sa terena uspeo je pokrene veb sajt koji je beležio milionske preglede.

Spaso Mladenovski je osnivač i organizator sada već tradicionalnog međunarodnog Foto safarija, na kojem se svake godine okupi više stotina fotografa iz cele Srbije i različitih krajeva sveta.

Zapratite Nportal na Fejsbuku.

BONUS VIDEO: 

PRŠTI OD ZDRAVLjA: Kiseli kupus je tradicionalna salata, ali i sirovina za mnoge specijalitete

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice