EKSPRESNO REŠILI DVE HAVARIJE: Voda stigla Zrennjanicima pre roka

B. G.

30. 09. 2021. u 20:34

SREDA 29. septembar u gradskom vodovodu u Zrenjaninu, ostaće upamćen po efektnim intrvencijama na terenu i uspešnom rešavanju dve havarije u naselju Duvanika i ulicama Pere Dobrinovića, Uroša Predića i Laze Kostića, a stanovnici su pre 20 časova dobili vodu, mada je takva mogućnost najavljena do ponoći.

ЕКСПРЕСНО РЕШИЛИ ДВЕ ХАВАРИЈЕ: Вода стигла Зренњаницима пре рока

Foto B. Grujić

- Već negde oko 19.45 časova postavljena je privremena vodovodna mreža i petnaestak minuta kasnije potpuno je normalizovano vodosnabdevanje - kaže Siniša Gajin, PR JKP "Vodovod i kanalizacija" u Zrenjaninu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)