RADOVIMA NA TOPLOVODNOJ OŠTETLI VODOVODNU MREŽU: Moraju da stave 250 m novih cevi

B. Grujić

29. 09. 2021. u 18:59

TOKOM izvođenja radova na postavljanju toplovodnih cevi, u prepodnevnim časovima, teško je oštećena vodovodna mreža u ulici Pere Dobrinovića u Zrenjaninu, zbog čega je došlo do prekida vodosnabdevanja u rejonu ulica Pere Dobrinovića, Uroša Predića i dela ulice Laze Kostića.

РАДОВИМА НА ТОПЛОВОДНОЈ ОШТЕТЛИ ВОДОВОДНУ МРЕЖУ: Морају да ставе 250 м нових цеви

Foto VIK Zrenjanin

Odmah po izlasku na lice mesta, ekipe gradskog Vodovoda utvrdile su da zbog stepena oštećenja vodovodnu mrežu nije moguće sanirati, i da je neophodna zamena cevi vodovodne mreže u dužini od 250 metara, a da bi se obezbedilo vodosnabdevanje, do momenta nabavke materijala za neophodnu zamenu cevi, odlučeno je da se oštećeni deo mreže premosti izgradnjom privremene mreže na površini zemlje.

Trenutno radnici gradskog Vodovoda uklanjaju ulični mobilijar i druge instalacije,a procena je da će raščišćavanje terena biti okončano do 18 časova, nakon čega će uslediti radovi JKP „Vodovod i kanalizacija" na izgradnji privremene vodovodne mreže, a prema procenama stručnih službi, građani u pomenutim ulicama bi vodu mogli da dobiju oko ponoći.

O radovima na zameni 250 metara teško oštećene vodovodne mreže i potrebnom vremenu za njihovo izvođenje, građani ovog dela Zrenjanina, biće blagovremeno obavešteni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu