ODELJENJA PODELJENA U GRUPE: Kombinovana nastava od danas u srednjim školama u Ćupriji

Z. G.

20. 09. 2021. u 08:56

KOMBINOVANA nastava od danas počinje u srednjim školama u Ćupriji, koja će biti jedna od 45 lokalnih samouprava u Srbiji u kojoj će se obrazovno-vaspitni proces organizovati kombinovanjem neposredne nastave i nastave na daljinu, a odeljenja će biti podeljena u grupe.

ОДЕЉЕЊА ПОДЕЉЕНА У ГРУПЕ: Комбинована настава од данас у средњим школама у Ћуприји

Foto: Z. G.

Tako je odlučio tim za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola, u skladu sa odlukama i zaključcima Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19 i stručnim uputstvima za organizaciju obrazovno-vaspitnog rada u osnovnoj i srednjoj školi za školsku 2021/2022. godinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)