IT STRUČNJACI SPONA REGIONA: U Subotici se uspešno završava međugranični projekat

J.LEMAJIĆ

09. 08. 2021. u 17:45

PROJEKAT „IT Community Region“, koji se od sredine 2019. realizuje okviru Intereg – IPA projekta prekogranične saradnje Hrvatske i Srbije, privodi se kraju.

ИТ СТРУЧЊАЦИ СПОНА РЕГИОНА: У Суботици се успешно завршава међугранични пројекат

Foto: Depositpfotos

Cilj projekta bio je da se podstakne prekogranična saradnja IT stručnjaka u sticanju znanja i sklapanja poslovnih dogovora, a to je uspešno ostvareno uprkos specifičnoj situaciji koju smo imali prošle godine. Deo radionica se odnosi na praktične veštine, a druge se tiču onlajn poslovanja.

U okviru projekta realizovane su brojne edukativne radionice, konsultanske aktivnosti, kao i povezivanje učesnika radi razmene znanja. U Subotici su održani i kursevi za grafički dizajn, video i audio produkciju, kreiranje video igara, te obuka kako profitirati od datih sadržaja. Svi kursevi koji su održani postavljeni su na onlajn platformu, koja je dostupna i posle realizacije samog projekta.

Nosilac projekta, koji se zvanično završava 30.avgusta, je Otvoreni univerzitet u Subotici, dok su projektni partneri Regionalna razvojna agencija Panonreg i partneri iz Hrvatske Učilište Studium Vukovar i razvojna agencija Vukovar d.o.o.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom