LEPA VEST ZA ZRENJANINCE: Besplatan koncert vojvođanskog simfonijskog orkestra na trgu

B.Grujić

06. 08. 2021. u 11:44

VOJVOĐANSKI simfonijski orkestar, u okviru letnje turneje po Vojvodini, nakon Subotice 12. avgusta, održaće koncert u Zrenjaninu, 15. avgusta, na centralnom gradskom trgu, sa početkom u 20.30 časova.

ЛЕПА ВЕСТ ЗА ЗРЕЊАНИНЦЕ: Бесплатан концерт војвођанског симфонијског оркестра на тргу

FOTO: Vojvođanski simfonijski orkestar

Posle Zrenjanina, uslediće koncerti u  Sremskoj Mitrovici, Somboru i Vršcu, u okviru muzičkih večeri pod nazivom Biseri klasične muzike, na kojima će se čuti prepoznatljive numere simfonijskog i operskog repertoara, koje će obogatiti sjajni solisti Dragana Radaković sopran, Ljubica Vraneš mecosopran i Dragoljub Bajić bas.

FOTO: Vojvođanski simfonijski orkestar

Posebnu magiju donosi mlada violinistkinja, dvanaestogodišnja Lana Zorjan, visoko rangirana učesnica prestižnog takmičenja Grand prize virtuoso u Muzikferajnu u Beču, dok je za dirigentskim pultom Aleksandar Kojić, stalni dirigent orkestra opere Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada.

Na ovaj način Vojvođanski simfonijski orkestar će nagraditi svoju publiku za vernost i podršku tokom deset godina rada pod ovim imenom, a ulaz na sve koncerte je besplatan.

FOTO: Vojvođanski simfonijski orkestar

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu