SMEČ ZA MARINU: Humanitarni turnir u odbojci na pesku u Beloj Crkvi

J. J. BALjAK

29. 07. 2021. u 13:51

I OPŠTINA Bela Crkva uključila se u akciju prikupljanja pomoći za lečenje svoje osmogodišnje sugrađanke Marine Veselinović, koja ima poremećaj razvoja govora, razumevanja i pažnje.

СМЕЧ ЗА МАРИНУ: Хуманитарни турнир у одбојци на песку у Белој Цркви

Foto: Opština Bela Crkva

U okviru sportskog leta, na Vračevgajskom jezeru su organizovali humanitarni turnir u odbojci na pesku, na kom je učestvovalo 16 ekipa sa oko 80 takmičara iz tri opštine – Bela Crkva, Vršac i Kovin.

Sav prihod od kotizacije uplaćen je za „Marinino bolje sutra“, tj. za neophodni tretman matičnim ćelijama, koji bi trebalo značajno da poboljša njeno zdravstveno stanje.

-Na turnir smo došli zbog humanitarnog karaktera, jer se uvek odazivamo takvim akcijama – rekao je Uroš Vasilije iz pobedničke ekipe „Boki i sinovi“ iz Vršca.

Iz lokalne samouprave najavljuju da će do kraja leta organizovati i popularni turnir u bič vaterpolu „Keel kup“, kao i turnir u basketu „tri na tri“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZLATNI JUBILEJ NOVOSADSKE AKADEMIJE UMETNOSTI: Svečanost povodom obeležavanja 50 godina, u  SNP u ponedeljak 22. aprila