DA DANICA PONOVO PROHODA: Humanitarna dekupaž radionica u Vranju

D. Ristić

28. 07. 2021. u 15:20

HUMANITARNA dekupaž radionica za pomoć sedamnaestogodišnjoj Danici Janjić iz Vranja održaće se u petak 30. jula u dvorištu Narodnog univerziteta.

ДА ДАНИЦА ПОНОВО ПРОХОДА: Хуманитарна декупаж радионица у Врању

Foto: NU Vranje

Poziv je upućen svim umetnicima koji se bave ovom tehnikom, ali i svi zainteresovani koji žele da nauče kako da ukrase drvo, keramiku, staklo i druge materijale. Pored edukativnog, radionica ima humanitarni karakter.

Foto: NU Vranje

 

Predmeti koji budu izrađeni na radionici biće izloženi za prodaju u okviru

Humanitarnog bazara za Danicu čije je održavanja najavljeno za 7. avgust na gradskom šetalištu ispred u Vranju. Kotizacija za učešće iznosi 500 dinara i takođe će biti uplaćena na namenski račun na kome se prikuplja novčana pomoć za Daničino lečenje. Radionicu će voditi Marija Dejković, a oraganizatori su Narodni univerzitet i Udrženje "Roditeljstvo plus" iz Vranja.

Danici Janjić je pre pet godina dijagnostikovan tumor kičmene moždine i situacija se, nakon operacije, pogoršala. Danica se pokazala kao izuzetno jaka i uporna devojčica koja ne skida osmeh sa lica i hrabro se bori. Naporno vežba svaki dan kako bi ponovo stala na svoje noge. Njoj su sredstva potrebna za lečenje, operativne zahvate, specijalističke preglede, rehabilitaciju neurorobotikom, za medicinsku opremu kao i za putne troškove i smeštaj.

Možete joj pomoći slanjem SMS poruke sa sadržajem 1043 na 3030 ili uplatom na dinarski račun 160-6000001038023-68, odnosno devizni 160600000103822350.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna