GRADSKA UPRAVA KRUŠEVAC NAGRADILA ODGOVORNE: Poklon vaučeri za 266 volontera u epidemiji

S.B.

26. 07. 2021. u 17:33

UKUPNO 266 volontera iz Kruševca dobilo je poklon - vaučere Gradske uprave zbog nesebičnog angažmana tokom epidemije KOVID-19.

ГРАДСКА УПРАВА КРУШЕВАЦ НАГРАДИЛА ОДГОВОРНЕ: Поклон ваучери за 266 волонтера у епидемији

FOTO: GU Kruševac

Besplatno korišćenje bazena i teretana Sportskog centra, članske karte Narodne biblioteke, godišnja ulaznica u izložbene prostore Narodnog muzeja, kao i besplatne filmske projekcije u bioskopu Kruševac i predstave u gradskom pozorištu dobili su volonteri iz ukupno 45 mesne zajednice sa teritorije grada, koji su mlađi od 30 godina, a među njima su i volonteri Crvenog krsta Kruševac.

FOTO: GU Kruševac

- Bez vaše nesebične pomoći, angažovanja i podrške, mnoge aktivnosti Grada ne bi tokom epidemije mogle da se realizuju tako brzo, efikasno i kvalitetno - napomenula je volonterima gradonačelnica Jasmina Palurović na prijemu u Mozaik sali.

FOTO: GU Kruševac

Aleksandar Jovanović, zamenik gradonačelnika i predsednik Saveta za mlade, odakle je i potekla ideja o nagrađivanju volontera napominje da je ovo samo simboličan način da se Grad zahvali na pokazanom trudu i humanosti i podseća da su se volonteri ne štedeći angažovali u pakovanju i i distribuciji paketa, radu u kol-centrima, obilasku penzionera i kupovini namirnica i lekova, podeli dezinfekcionih sredstava i brojnim drugim aktivnostima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)