VAŽNE INFORMACIJE ZA VOZAČE: Na ovim putnim pravcima zbog radova će biti izmenjen saobraćaj

Tanjug

19. 07. 2021. u 08:52

NA AUTO-PUTU E-70, na deonici petlje Ruma - Pećinci, i sutra u periodu od 7 do 17 časova, zbog radova na održavanju razdelnog pojasa, za saobraćaj će biti zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera, a saobraćaj će se odvijati voznim saobraćajnim trakama, saopštili su iz JP "Putevi Srbije".

ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА ВОЗАЧЕ: На овим путним правцима због радова ће бити измењен саобраћај

FOTO: B. Marčeta

Auto-put E-75, na deonici petlje Vodanj - Kolari, i smeru ka Nišu, do 26. jula odvijaće se radovi na rehabilitaciji kolovoza.

Tokom izvođenja radova, u smeru Beograd - Niš, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i zaustavnom saobraćajnom trakom smera kretanja.

U smeru Niš-Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Stara Pazova-Stari Banovci, do 25. jula u toku svetlog dela dana, predviđeni su radovi na rekonstrukciji kolovoznog zastora, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu u pravcu Buk-Ušće, u blizini manastira Studenica, do 31. jula odvijaju se radovi na sanaciji klizišta. U toku izvođenja radova, saobraćaj za putnička vozila se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, dok je saobraćaj za teretna vozila obustavljen.

Alternativni putni pravac u toku trajanja obustave za teretna vozila je Ivanjica-Preko brdo-Odvraćenica-Novi Pazar.

Bačka Topola-Senta, do 30. jula od 7 do 17 časova, radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila iz oba pravca, uz semaforsku signalizaciju.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema većih zadržavanja vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PROMOCIJA MERA ZA ZAPOŠLJAVANJE: U Leskovcu i Vlasotincu predstavljeni konkursi NSZ