ZABRANA PLOVIDBE NA TISI KOD TITELA: U toku vežba jedinica Rečne Flotile

Lj. P.

11. 06. 2021. u 13:14

ZBOG izvođenja vežbe gađanja ciljeva na kopnu i vodi brodskim artiljerijskim naoružanjem jedinica Rečne Flotile, na privremenom poligonu “Titel”, zabranjena je svaka plovidba, kao i prisustvo svim plovnim objektima i učesnicima u plovidbi na potezu reke Tise od PKM 08 do PKM 25 (u reonu naseljenog mesta Titel) od 11. do 19. juna u vremenskom periodu od 5 do 15 časova, saopštila je Lučka kapetanija Titel.

ЗАБРАНА ПЛОВИДБЕ НА ТИСИ КОД ТИТЕЛА: У току вежба јединица Речне Флотиле

Foto: Opština Titel

U saopštenju se navodi da se o ovoj zabrani obaveštavaju zapovednici i starešine plovila, preduzeća rečnog saobraćaja i vodoprivrede, nadležni organi i organizacije i ostali zainteresovani učesnici .

U vreme zabrane plovidbe, kako se dalje navodi, brodovi i svi ostali učesnici u plovidbi dužni su da se pridržavaju odredaba ovog saopštenja. Zabrana plovidbe biće objavljena isticanjem znaka zabrane “A.1.” za prekid, i isticanjem znaka “E.1.” za početak plovidbe ostalih učesnika u plovidbi.

- Svaki prekršaj odredaba ovog saopštenja smatraće se prekršajem unutrašnje plovidbe i kazniće se po Zakonu o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama – ističe se u saopštenju Lučke kapetanije Titel objavljenom na sajtu opštine Titel.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna