PRODUŽENI RADOVI NA REHABILITACIJI PUTA: U fokusu deonica od Kladova do Đerdapa i tunel Grza

S.M.J.

31. 05. 2021. u 23:53

RADOVI na rehabilitaciji državnog puta prvog B reda broj 35 na deonici od Kladova do Hidroelektrane “Đerdap jedan” produženi su do 17. juna.

ПРОДУЖЕНИ РАДОВИ НА РЕХАБИЛИТАЦИЈИ ПУТА: У фокусу деоница од Кладова до Ђердапа и тунел Грза

Foto: GU Valjeva

U zoni radova, u dužini od 10,3 kilometra, od 7 do 17 sati saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom naizmeničnim propuštanjem vozila uz semaforsku signalizaciju.

Do 17. septembra isti režim saobraćaja primenjivaće se i na putu od Golog brda do prve đerdapske elektrane, prvog B reda broj 34, dužine 25 kilometara.

I na državnom putu prvog B reda Paraćin-Zaječar, broj 36, produženi su radovi na popravci i održavanju osvetljenja u tunelu Grza. Saobraćaj se na ovoj deonici do petka, 4. juna od 8 do 18 časova odvoja jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje, regulisano privremenom saobraćajnom signalizacijom i uz moguće kratkotrajne zastoje od 15 do 30 minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni