ZAHVALJUJUĆI NOVOSTIMA NOVA KUĆA: Porodica Nikolić dobila krov nad glavom

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

31. 05. 2021. u 20:44

TEŠKU traumu sredinom maja doživeli su članovi tročlane porodice Nikolić iz banatakog sela Knićanin, kod Zrenjanina, kada im je u velikom požaru za tren potpuno izgorela porodična kuća.

ЗАХВАЉУЈУЋИ НОВОСТИМА НОВА КУЋА: Породица Николић добила кров над главом

Foto: B. G.

   Potresnu priču i fototografije sa zgarišta porodičnog doma, prve su objavile Večernje novosti, a onda su krenule pozitivne i humane reakcije od kojih treba izdvojiti pomoć u kompletnom građevonskom materijalu za novu kuću, koju je obezbedio grad Zrenjanin.

   - Do neba smo zahvalni ljudima velikog srca, sa nekoliko zajedničkih akcija prijatelja, komšija i meštana Knićanina, nikla je nova kuća i uskoro se useljavamo - kroz suze kaže Nenad, glava tročlane porodice Nikolić, koju još čine njegova supruga i ćerkica, uz napomenu da je preostalo joj par sitnih unutrašnjih detalja do useljenja u novi dom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)