KORONA PRESEK U GORNJEM MILANOVCU: Preminulih nema, u tri odeljenja hospitalizovano 13 pacijenata

M. B.

25. 05. 2021. u 12:44

NI tokom minula 24 sata u „crvenoj“ zoni Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu preminulih srećom nema, u njena tri odeljenja trenutno je hospitalizovano 13 pacijenata.

КОРОНА ПРЕСЕК У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ: Преминулих нема, у три одељења хоспитализовано 13 пацијената

Foto: M.B.

- Prema preseku od jutros u osam sati, na Grudnom odeljenju leči se troje pacijenata, po pet na Internom i Neurologiji. Jedan je otpušten na kućno lečenje. Nije bilo prijema novih pacijenata, sa simptomima koji bi ukazivali na moguću infekciju korona virusom – izjavio je jutros dr Predrag Šutić, v.d. direktora bolnice.

Po poslednjim podacima iz Doma zdravlja, od juče, potvrđena su još tri slučaja zaraze kovid-om 19. Tako, ukupan broj lica obolelih od kovida-19 u aktuelnom piku epidemije, ovde je 3.316, od njih je 1.528 izlečeno.

Epidemiju kovid-19 u Rudničko-takovskom kraju, izveštajno pratimo u dve etape. U prvoj, od njenog početka u martu prošle godine do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 lica, od kojih su petoro preminuli, svi ostali su izlečeni. U drugoj, od polovine juna nadalje i u aktuelnom „piku“, prema zvaničnim podacima, zaraženo je 3.316 lica, uz nažalost 120 smrtnih žrtava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)