ĐOKOVIĆ IZGUBIO U TUCANJU JAJIMA I PORUČIO: Na krilima ove energije nadam se dobrom rezultatu na Rolan Garosu

Novosti online

03. 05. 2021. u 18:39

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković ponovo je u poseti Arheološkom parku "Bosanska piramida Sunca" u Visokom, gde je poručio da se nada da će mu poseta i pozitivna energija koristiti u nastavku sezone za ostvarenje najviših ciljeva.

ЂОКОВИЋ ИЗГУБИО У ТУЦАЊУ ЈАЈИМА И ПОРУЧИО: На крилима ове енергије надам се добром резултату на Ролан Гаросу

Foto: Printskrin

Đoković je sa lokalnim stanovništvom tokom popodneva upriličio takmičnje u tucanju uskršnjim jajima u kojem je poražen, piše portal Klix.ba.

Prvi reket sveta je u Visoko stigao pre nastupa na Rolan Garosu u Parizu (30. maja), ne krijući da na ovaj način želi da što spremniji dočeka ovaj izuzetno važan turnir.

- Uzbuđen sam zbog dolaska kao i prvi put. Kada dolazim kod prijatelja i izvanrednog domaćina Semira Osmanagića, uvek sam nasmejan. Prošle godine sam došao tačno pred nastavak sezone u koju sam krenuo odlično i nadam se da ću na krilima ove dobre energije moći da zabeležim dobre rezultate na predstojećim turnirima, pogotovo Rolan Garosu koji mi je najbitniji - rekao je Đoković.

Na pitanje novinara da li u budućnosti možda ima planove da u ovom području kupi vikendicu, piznao je da nije razmišljao o tome, ali da se u Visoko rado vraća uvek kada ima dovoljno slobodnog vremena.

- Sada sam rado čest gost ovde i trudim se da širim dobru reč i promovišem Arheološki park na čelu sa Semirom. Ipak, nemam još takve planove, ali uz ovakve domaćine, ovde se rado vraćam sa širokim osmehom - zaključio je Đoković.

Podsetimo, Đoković je već dva puta dolazio u Visoko. Prvi put 15. jula prošle godine i to posle preležane korone, zajedno sa roditeljima. Drugi put je došao sa suprugom Jelenom polovinom oktobra posle finala Roland Garosa kada je izgubio od Rafaela Nadala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije