NOVAK JE BIO KATASTROFALAN ALI NI ONA SE NIJE PROSLAVILA: Pogledajte dve velike sudijske greške u porazu srpskog asa od Evansa (VIDEO)

Novosti online

15. 04. 2021. u 16:51

SENZACIONALAN poraz Novaka Đokovića u drugom kolu turnira u Monte Karlu ne može da ima opravdanje jer je svetski broj jedan izgubio od čoveka koji do ove nedelje četiri godine nije pobedio na šljaci - a nikad na ovom nivou - ali treba istaći dve katastrofalne greške sudije.

НОВАК ЈЕ БИО КАТАСТРОФАЛАН АЛИ НИ ОНА СЕ НИЈЕ ПРОСЛАВИЛА: Погледајте две велике судијске грешке у поразу српског аса од Еванса (ВИДЕО)

FOTO: Tviter/CristinaNcl

Ona je najpre pogrešila u finišu prvog seta pri vođstvu od 4:3 za Evansa u momentu kada je Novak imao brejk priliku, kada je napravila korekciju, iako je "oko sokolovo", koje se ne koristi zvanično na šljaci, potvrdilo da je servis Evansa bio u autu.

Međutim, ključna greška viđena je u samoj završnici, u momentima kada je Evans servirao za pobedu, pri vođstvu od 6:5 i 30:15 za Britanca.

Iako je lopta bila u evidentnom autu, sudija nije prekinula poen. Novak ga je izgubio, a zatim pogledao u mesto gde je lopta pala nakon servisa Evansa i pitao sudiju da li je videla gde je lopta pala.

- Odavde gde ja sedim, izgleda mi kao dobra - rekla je nadmeno sudija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)