HURKAČ POTPUNO ISKREN: Znali smo da imamo šansu kada smo videli da ne igraju Đoković, Nadal i Federer

Novosti online

03. 04. 2021. u 12:38

FINALE Mastersa u Majamiju igraće Janik Siner i Hubert Hurkač. Moglo se očekivati ovako nešto s obzirom na to da na Floridi nisu igrali Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer, Dominik Tim.

ХУРКАЧ ПОТПУНО ИСКРЕН: Знали смо да имамо шансу када смо видели да не играју Ђоковић, Надал и Федерер

FOTO: AP

Posle tri i po godine u meču za trofej nastupiće dva igrača van Top 20 na listi, a Poljak ističe da je znao da će mlađi teniseri moći da dođu do izražaja jer na turniru nema najvećih zvezda "belog sporta".

- Svi smo znali da igrači svetske klase poput Novaka Đokovića, Rafe Nadala, Dominika Tima ili Rodžera Federera neće igrati turnir, pa smo odmah pomislili da će neki mlađi igrači ovde imati priliku da se plasiraju u mnogo završnu fazu - iskreno će Hurkač posle plasmana u finale.

Naravno da je 37. igrač planete bio zadovoljan nakon pobede nad Andrejom Rubljovim 6:3, 6:4.

- Jedino na šta sam se usredsredio je poboljšanje moje igre, da budem na svom najvišem nivou. Veoma sam srećan što sam stigao tako daleko, čak do finala.

Novinare je zanimalo kako u finalu protiv 19-godišnjeg Italijana?

- Janik jako udara loptu sa obe strane reketa, tako da moram da budem agresivan i pokušam da pronađem svoj najbolji tenis. On je sjajna osoba, super smiren i ležeran momak. Igrač koji je težak rival. Ujedno smo i dobri prijatelji - zaključio je Hurkač.

Podsetimo, finale Mastersa u Majamiju na programu je u nedelju u 19 sati.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna