NAJVEĆI LICEMER AUSTRALIJAN OPENA: Ponižavao i vređao Đokovića, a onda ga dizao u nebesa i pokušao da se opere

Novosti online

22. 02. 2021. u 14:29

BIVŠI australijski teniser Sem Grot u nekoliko navrata je napadao Novaka Đokovića, a sada je propustio priliku da ćuti, posle osvajanja Australijan opena.

НАЈВЕЋИ ЛИЦЕМЕР АУСТРАЛИЈАН ОПЕНА: Понижавао и вређао Ђоковића, а онда га дизао у небеса и покушао да се опере

Foto: EPA

Grot je pre turnira bio “kerber” australijskih vlasti, napadao je svetskog broja jedan zbog predloga mera za pomoć teniserima, iako sam Novak nije ništa loše rekao o merama koje je preduzela Australija.

Ni tu nije bio kraj, zatim je srpskog tenisera nazvao "zlikovcem" i optužio ga da je lažirao povredu stomačnih mišića.

Sada, kada je obelodanjeno čak da je povreda pogoršana i da se rana proširila sa 1,7 na 2,5cm, navijači su na Tviteru pitali Grota hoće li se izviniti Novaku.

Od izvinjenja nije bilo ništa, ali je Grot imao spreman odgovor.

"Novak je neverovatan teniser i na početku sezone sam prognozirao još jednu Novakovu pobedu, i veliku 2021. godinu. Moji komentari ovog leta nemaju nikakve veze sa njegovim tenisom. On je još jednom pokazao prošle noći da je njegov tenis na drugom nivou", objasnio je Australijanac i priložio svoju prognozu iz novina u kojoj je tipovao da će Đokovič osvojiti turnir.

Naravno, navijači nisu bili zadovoljni odgovorom, primetili su da je izvinjenje izostalo, pa su još više napali Sema Grota koji se u međuvremenu nije branio.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)