KATASTROFALNE VESTI IZ MELBURNA – NOVAKU PUKAO MIŠIĆ: Evo šta Đoković kaže o povredi i da li će izaći na megdan Raoniću

Novosti online

12. 02. 2021. u 14:30

SRPSKI teniser Novak Đoković plasirao se danas u osminu finala Australijan opena u Melburnu, pošto je pobedio 31. igrača sveta Amerikanca Tejlora Frica posle pet setova, 7:6, 6:4, 3:6, 4:6, 6:2.

КАТАСТРОФАЛНЕ ВЕСТИ ИЗ МЕЛБУРНА – НОВАКУ ПУКАО МИШИЋ: Ево шта  Ђоковић каже о повреди и да ли ће изаћи на мегдан Раонићу

FOTO: EPA

I na prvi pogled trebalo bi svi da se radujemo, ali izjava najboljeg igrača sveta posle meča i te kako je zabrinjavajuća.

Pitanje je da li će Srbin i moći da izađe na megdan Milošu Raoniću, a uz to Đoković je rekao da mu je i fizioteraput rekao da je došlo do pucanja mišića i da je u pojedinim trenutcima razmišljao da preda meč.

Na pitanje kako se oseća Novak je delovao zadovoljno...

- Lepo mentalno, emotivno, sjajno se osećam. Izvukao sam meč u ovakvim uslovima, jedinstvena situacija. Jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri, da pobedim u ovakvoj stiuaciji, počeo je Novak, a onda je krenuo onaj zabrinjavajući deo izjave.

- Niko ne zna kako se ja osećam, razmišljao sam da li da odustanem. Samo sam mogao da serviram, ostalo nisam mogao ništa da uradim na terenu. Pritisnuo sam servis i u petom setu sam se osećao malo bolje i ponosan sam na sebe, ali i zabrinut sam. Mislim da mi je pukao mišić, što je potvrdio i fizioterapeut turnira.  Čudan osećaj i bol, čim sam odigrao taj poen, znao sam šta se dešava. Ne znam da li ću moći da izađem na teren za dva dana, rekao je Novak Đoković.

I naravno zabrinuo sve, s obzirom da nema puno vremena do meča sa Milošem Raonićem, ako uopšte ga bude i bilo...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024