ŽALIO SE NA NOVAKA, A POTOM I NA NAVIJAČE: Nije zabavno igrati pred Srbima

Novosti online

02. 02. 2021. u 17:57

DVADESETJEDNOGODIŠNjI teniser iz Kanade Denis Šapovalov igrao je odličan tenis protiv Novaka Đokovića, a nakon 1. kola ATP kupa govorio je o samom duelu.

ЖАЛИО СЕ НА НОВАКА, А ПОТОМ И НА НАВИЈАЧЕ: Није забавно играти пред Србима

FOTO: EPA

Mučio ga Novaka Kanađanin, ali je na kraju kvalitet bio na strani najboljeg tenisera sveta koji je upisao dve pobede. Denis je i prethodne sezone igrao protiv Novaka na ATP kupu, uporedio je ta dva iskustva. 

„Sigurno je da su momci bili zadovoljni što su igrali pred navijačima. Ovih dana je nekako čudno igrati pred publikom. Siguran sam da su se momci zabavili. Da, sada je privilegija ne igrati pred praznim tribinama. Vremena su malo drugačija. Na kraju, mislim da to ne utiče mnogo na nivo igre ili na način na koji teniseri izlaze na teren. Za mene lično je bolje i prijatnije igrati pred navijačima, zbog energije“, rekao je Šapovalov.

U prvom izdanju ATP kupa tribine su bile popunjene do poslednjeg mesta, nije se Kanađaninu dopalo to na koji način navijači podržavaju Novaka. 

„Igranje prošle godine pred srpskim navijačima nije bilo baš zabavno. Mislim da je danas bilo bolje što nije bilo toliko navijača. Zahvalan sam navijačima Kanade koji su došli, bilo ih je lepo čuti“, istakao je Šapovalov.

On je tokom meča sa Đokovićem u pojedinačnoj konkurenciji imao primedbe na ponašanje glavnog arbitra, istakavši da srpski teniser ima privilegovan status i da ne dobija upozorenja od sudije za prekoračenje dozvoljenog vremena za pripremu za poen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere