FAVORITI PO PLANU U PARIZU: Nadal, Zverev i Karenjo Busta u četvrtfinalu

Novosti online

05. 11. 2020. u 23:12

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrfinale Mastersa u Parizu, pošto je danas pobedio Australijanca Džordana Tompsona sa 6:1, 7:6.

ФАВОРИТИ ПО ПЛАНУ У ПАРИЗУ: Надал, Зверев и Карењо Буста у четвртфиналу

FOTO: EPA

Dan pošto je upisao 1000. pobedu u karijeri, Nadal je stigao do trijumfa protiv 61. tenisera sveta posle sat i 33 minuta igre.

Nadal je sjajno odigrao prvi set, koji je uz dva brejka rešio u svoju korist posle pola sata igre.

U drugom setu se vodila veća borba, nije bilo brejk prilika sve do 12. gema kada je Tompson propustio jednu set loptu pa je taj deo igre rešen u taj-brejku. Drugi teniser sveta je bio siguran u taj-brejku koji je dobio sa 7:3.

Prvi naredni protivnik Nadalu na putu ka prvoj titulu u Parizu biće Pablo Karenjo Busta koji je danas slavio protiv Slovaka Norberta Gombosa sa 7:5, 6:2.

U četvrtfinale se plasirao i domaći teniser Ugo Ember koji je bio bolji od Hrvata Marina Čilića sa 6:3, 6:7, 6:3. On će se za plasman u polufinale boriti sa Kanađaninom Milošem Raonićem.

Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Parizu, pošto je večeras pobedio domaćeg igrača Adrijana Manarina sa 7:6, 6:7, 6:4.

Meč Zvereva i Manarina, sedmog i 36. tenisera sveta, trajao je tri sata.

Zverev će se za plasman u polufinale boriti sa pobednikom meča Andrej Rubljov - Sten Vavrinka.

U preostalim mečevima četvrtfinala sastaju se Rafael Nadal - Pablo Karenjo Busta, Dijego Švarcman - Danil Medvedev i Miloš Raonić - Ugo Ember.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)