DEJAN SAVIĆEVIĆ STAO U NOVAKOVU ODBRANU: Legendarni fudbaler otkrio koja dvojica ga mnogo nerviraju

Novosti online

09. 09. 2020. u 11:09

SPORTSKI svet poslednjih nekoliko dana najviše priča o diskvalifikaciji Novaka Đokovića sa Ju-Es opena.

ДЕЈАН САВИЋЕВИЋ СТАО У НОВАКОВУ ОДБРАНУ: Легендарни фудбалер открио која двојица га много нервирају

FOTO: AP

Naš as je diskvalifikovan sa ovog turnira nakon što je slučajno linijskog sudiju pogodio lopticom u vrat.

Mnogi napadaju najboljeg tenisera sveta zbog diskvalifikacije ali i organizacije "Adrija tura". Tu prednjači Nik Kirjos, koji koristi bilo kakav povod da napadne Đokovića putem društvenih mreža.

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore i legendarni igrač Crvene zvezde Dejan Savićević je stao u odbranu srpskog asa, a otkrio je u razgovoru za "Sport Light" da ga nerviraju Nik Kirjos i Mats Vilander.

- Mislim da je Đoković potcenio situaciju, i ljudi koji su mu davali informacije, da je znao šta moglo da se desi, ne bi organizovao. Otišlo je kako je otišlo, verovatno nije bilo sve spremno za tu manifestaciju. Ali da neko kritikuje Đokovića posle svega što je uradio, za Srbiju i srpski sport... Kako on reprezentuje srpski sport, to je za svako poštovanje - rekao je Savićević i dodao:

foto: EPA

- Uvek se javljaju oni isti, Kejros, Kiros, neki... Nemam pojma. Onaj što pljuje Đokovića, tako sam i čuo za njega. Neki bezvezni igrač što ga non stop proziva, šta god uradi Đoković, ne valja. I onaj Vilander, koji je bio dobar igrač, sad je komentator, i on isto, stalno... pa odjednom počne da ga hvali, pa ti onda nije jasno o čemu se radi - zaključio je Savićević.

Podsetimo, Đoković je diskvalifikovan u osmini finala.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest